4 Aralık 2023 Pazartesi

Beykoz Bosch Servisi

Beykoz bosch servisi hızlı ve güvenilir hizmetin tek adresi. Beykoz bosch servisi, beykozun her bölgesinde bulunan araçları sayesinde sizlere kaliteli hizmeti ekonomik fiyatlara sunmaktadır. Uzman müşteri temsilcilerimize telefonlarımızı arayarak hizmet talep edebilirsiniz. Müşteri temsilcilerimiz arayıp hizmet talep etmenizin ardından verdiğiniz adrese en yakın araç personelini size yönlendiriyoruz. Araç personelinde bulunan son teknoloji GPS cihazları sayesinde personelimiz adresinizi tespit ederek güvenilir hizmeti dakikalar içersinde size ulaştırır. Beykoz bosch servisi personeli eve ulaştıktan sonra öncelikle arızanın hangi bölgeden kaynaklandığını tespit eder.

Ardından onarımın tutarı hesaplanılarak sizin onayınıza sunulur. Onay vermeniz halinde beykoz bosch servisi elemanları aynı gün içersinde sorunu gidermeye çalışmaktadırlar. Sorun giderildikten sonra yaptığınız ödemeler faturalandıralak bize olan güveninizi hat safhaya çıkarmayı hedeflemekteyiz. Daha bitmedi! Bakımı ve onarımı yapılan bosch ürünlerinizden garanti kapsamında olmayan yada garanti süresi dolmuş ürünlerinize, 1 yıl garanti kapsamı altına alınıyoruz. 1 yıl içersinde oluşan tüm arızalarınızı üçretsiz olarak gidermekteyiz. Siz degerli müşterilerimize tavsiyemiz ürünüzün onarımını yaptırdığınız firmanın ürününüzü garanti kapsamına alıp almadığını mutlaka sorunuz. Ürününüzü garanti kapsamına almıyorsa, bu imkanı veren kaliteli firmalarla çalışmayı tercih ediniz.

Kullanılan yedek parçalar orjinaldir ve asla taklit ürünlere yada yan sanayi ürünler firmamız tarafından kullanılmamaktadır. Orjinal olmayan parçalar zamanla makinenize zarar vererek sizi zor durumda bırakır. Bununlada kalmayıp bosch ürününüzün hurdaya ayrılmasına sebeb olabilir. Sizde bu gibi durumlara marus kalmak istemiyorsanız profesyonel beykoz bosch servisi ile çalışmayı tercih ediniz. 7 gün 24 saat durmaksızın hizmet veren firmamız, günün hangi saati olursa olsun bosch ürünlerinizde oluşan arızalara gün içersinde çözüme kavuşturuyor. Arayın sizde kaliteyi hizmeti uygun fiyatlara alma şansı yakalayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder